Agenda d’activitats

Assabenta’t de totes les activitats per a joves. Participa-hi!
20
Març
2021

Escape Room - "El marxant d'art"


  • Figueres
  • Dissabte, 20 Març 2021
  • 16:00
Hi ha hagut un ROBATORI d’unes importants pintures a Figueres...

ATENCIÓ! ES REQUEREIX COL·LABORACIÓ CIUTADANA

Hi ha hagut un ROBATORI d’unes importants pintures i avui s’ha detingut una persona que podria tenir a veure amb la compra il·legal d’aquestes. La informació que posseeix i una estranya maleta codificada que suposadament li ha facilitat el venedor ens deixa ben clar que aquest ha estat molt curós de no revelar directament la ubicació de les obres per evitar ser descobert en el moment de la venda.

Aprofita aquesta aventura per a passar-ho bé amb els teus, en aquest desafiant i enigmàtic EscapeRoom de carrer.

L'Escape Room es realitzarà per les places i carrers de la ciutat de Figueres, i hi haurà un punt d'inici on, seguint les mesures de protecció per la COVID19, es donarà la informació necessària als participants perquè realitzin la activitat, desxifrant els enigmes per arribar a resoldre el cas. Els participants hauran de disposar d'un mòbil, a través del qual llegiran les diferents pistes, i on l'aplicatiu web els facilitarà tota la informació que necessiten i informarà del temps que els queda. Els equips seran de màxim 4 persones i serà necessària la inscripció prèvia. 


*L'activitat consisteix en el lliure desplaçament per la ciutat sense control dels organitzadors, i disposarà d'un protocol estricte per respectar les mesures sanitàries establertes per evitar la proliferació de la COVID19. 


A càrrec de: Estrambòtic