Agenda d’activitats

Assabenta’t de totes les activitats per a joves. Participa-hi!
8
Octubre
2016

SORTIDA JOVE · PORT AVENTURA 2016


  • Anicet de pages, 2 Figueres
  • Dissabte, 8 Octubre 2016
  • 07:00
Si tens entre 12 i 35 anys el 8 d'octubre vine a passar-t'ho de por amb la sortida comarcal de Halloween a Port Aventura!

Com es tradició l'Oficina Jove inicia la temporada de dinamització 2016-2017 amb la mítica sortida a Port Aventura. Enguany es durà a terme el 8 d'octubre i estarà enmarcada dintre dels espectacles de terror que es celebren per Halloween. 

L’activitat està oberta a tots els joves de 12 a 35 anys. Sortirem tots plegats amb autocar des de l’estació d’autobusos de Figueres, a les 7:00h del matí en punt, l’arribada està prevista a Figueres a les 22 h.

Per apuntar-se a la sortida cal omplir el full d'inscripció, i si és menor omplir també l'autorització paterna, i portar-ho juntament amb els 30€ (preu de l'activitat) a l'Oficina Jove de Alt Empordà. Que es troba al c/ Anicet de Pagès n2. Recordeu de portar el DNI i la Tarja del Servei Català de la Salut i adjunteu les fotocòpies a la fitxa d’inscripció.

Teniu tots els documents al peu de la noticia. Per a més informació, o per resoldre qualsevol dubte podeu trucar al 972 67 37 28, o bé escriure a asanchez@altemporda.cat


A càrrec de: Oficina Jove de l'Alt Empordà · Consell Comarcal de l'Alt Empordà · Ajuntament de Figueres