Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
28
Octubre
2019

Okup'Alt 2020 · Aprèn un ofici i troba feina!


Inscripcions obertes de manera presencial a l'Oficina Jove!
10a edició del Okup'Alt, programa de formació professionalitzadora per a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i trobar feina.

Aquest projecte, del que enguany encetem la decena edició, està impulsat per l’àrea de joventut del Consell Comarcal de L’Alt Empordà, amb la col·laboració dels tècnics, ajuntaments, agents socials i el teixit empresarial de la comarca. Es tracta d'un projecte gratuït per a joves, que combina formació professionalitzadora, suport en la recerca de feina i tallers de suport al seu desenvolupament personalTot plegat facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d'autonomia.

L’Okup’Alt està dirigit a joves de la comarca d’entre 16 i 24 anys que actualment no es trobin estudiant ni treballant. Els participants portaran a terme durant tres mesos, del 13 de gener al 3 d'abril, una formació pràctica en un dels tres oficis, i si es finalitza correctament el curs aquest conclourà amb l’entrega del corresponent certificat acreditatiu.

El curs s'oganitza de la següent manera:

De dilluns a dijous  

· Forestal i jardineria (treballs forestals i de jardineria en diferents espais públics).

· Manteniment i pintura (pintura, arranjament de parets, paleteria...).

· Imatge personal (perruqueria i estètica).

Els/les joves que triïn una de les dues primeres opcions realitzaran la formació en horari de matins (9h a 13h). Els/les joves que triïn imatge personal, faran la formació en horari de tardes (15h a 19h). Les formacions les realitzen professionals que rebran el suport d’educadors per vetllar pel jove a un nivell més personal.

Els divendres