Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
20
Desembre
2020

Torneig de Nadal de League Of Legends


100 persones inscrites al torneig de Nadal de League Of Legends

Aquest dissabte 19 de desembre de 2020 s'ha celebrat el Torneig de Nadal de League of Legends, una de les activitats emmarcades dins la programació d'activitats de Nadal de l'Oficina Jove. Hi ha hagut un èxit de participació amb 100 persones inscrites, malgrat això, el torneig podia aforar 80 participants, pel qual algunes participants s'han hagut de quedar en llista d'espera.


Els participants eren d'arreu de la comarca (Figueres, Vilamalla, Sant Pere Pescador, Sant Climent Sescebes, Castelló d'Empúries, Navata, Llançà, ...) i de molta diversitat d'edats.

El Twitch que ha retransmès totes les jugades ha arribat a encabir 100 persones al mateix moment. Els equips guanyadors han acabat essent: Campions (Rock Solid Evolved), Subcampions (Ruben Tactico, amb el capità Pau Planella), i el 3r equip (Bolivia Team, amb el capità Luis Samuel Flores).

Tot i les restriccions imposades per l'actual pandèmia, l'Oficina Jove no ha volgut deixar de reivindicar la part més festiva i d'oci per als i les joves de la comarca per tal de donar pas a les festes de Nadal, buscant alternatives virtuals per aquestes dates assenyalades i així donant un buf d'aire fresc a les dificultats que genera la COVID-19.