Servei d’acompanyament en la tramitació de beques per a estudis post-obligatoris

Servei d’acompanyament en la tramitació de beques per a estudis post-obligatoris


Necessites un cop de mà a l’hora de tramitar la beca d’estudis? A l’Oficina Jove disposem del servei d’acompanyament en la tramitació de beques per a estudis postobligatoris per a tots els estudiants de la comarca que necessitin ajuda en el moment de tramitar la soŀlicitud.

Aquest servei, que funciona amb cita prèvia, disposa d’un espai amb ordinadors i l’acompanyament del personal de l’Oficina Jove per tal de facilitar la tramesa de documentació a tots els estudiants que ho necessitin. En el moment de la soŀlicitud de la cita prèvia també s’informarà les persones interessades de la documentació que hauran d’aportar.

És important que es consultin prèviament els períodes de sol·licitud de les diferents beques. Podreu consultar-los trucant al telèfon de l’Oficina Jove.

Els estudiants que s’hi poden acollir són estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Cicle Formatiu de Grau Superior, estudiants de Batxillerat, estudiants universitaris i de màster, estudiants de PFI, estudiants de cursos d’accés a cicles formatius i estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, al 972 67 37 28, o bé per correu electrònic, aserra@altemporda.cat.​​