Mobilitat internacional

Aprofita les oportunitats de formació i voluntariat arreu d’Europa i del món

Programa Erasmus Plus


És un programa europeu que ofereix noves oportunitats d’estudi, formació, experiència laboral i voluntariat a l’estranger a més de 4 milions de persones entre el 2014 i 2020.

Durant el període 2014-2020 la Unió Europea invertirà 14.700 milions d’euros en el nou programa Erasmus+ d’ensenyament, formació professional, polítiques de joventut i pràctica de l’esport. El programa té per objectiu millorar les possibilitats que tenen els joves de trobar feina i permetre’ls alhora desenvolupar la seva personalitat; també pretén ajudar els nostres sistemes d’ensenyament i de formació professional a oferir un ensenyament que proporcioni als joves les competències necessàries per poder incorporar-se a la societat i al mercat de treball.

Al presentar un projecte, es pot aconseguir finançament per fer activitats relacionades amb l’ensenyament, la formació professional, les polítiques de joventut o la pràctica de l’esport.

Si formes part d’una entitat o institució de la comarca que treballa amb joves i has pensat en presentar un projecte d’Erasmus + o conèixer quines oportunitats et pot oferir, des de l’àrea de Joventut et podem orientar i assessorar.


Per a més informació:
Oficina Jove de l’Alt Empordà


A internet:
Gencat.cat
Programa Erasmus


A càrrec de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà