Formació i ocupació

Posem al teu abast cursos, tallers i eines per a la formació i oportunitats d’ocupació

Borsa de monitoratge de lleure


Tens el títol de monitor o director de lleure? Envia’ns el teu CV!

Cada any es fan aproximadament 50 casals d’estiu a l’Alt Empordà. A més, hi ha múltiples activitats durant l’any, com activitats extraescolars organitzades per les AMPA de les escoles, patis oberts, centres oberts, espais socioeducatius, menjadors escolars, etc. Totes aquestes activitats requereixen professionals que les executin i, en la gran majoria, es necessiten monitors i directors de lleure.

Si tens el títol de monitor/a o director/a de lleure i t’agradaria trobar alguna feina relacionada amb el sector, no dubtis a fer-nos arribar el teu CV. Des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà posem al teu abast la borsa de monitoratge de lleure. Aquesta borsa està pensada per a totes les persones que estiguin en recerca activa de feina en el sector del lleure, ja sigui en casals d’estiu, activitats de lleure i, fins i tot, les activitats extraescolars que puguin anar sorgint durant el curs escolar.

Així doncs, si tens el títol de monitor o director de lleure, no dubtis a omplir el formulari i farem arribar el teu CV a les empreses que ens sol·licitin un perfil similar al teu.

També t’animem que, si ets una persona activa a qui li agrada treballar amb infants i joves, reflexionar, dissenyar i organitzar activitats lúdiques en equip, però encara no tens el títol, et decideixis a fer-ho. Et pot obrir portes que ara mateix tens tancades.

Per a obtenir més informació sobre les diferents formacions que oferim des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, et recomanem que consultis l’apartat «Formació en el camp del lleure». És una bona oportunitat per a compaginar els teus estudis amb una feina als estius i/o caps de setmana i tardes, depenent de la teva disponibilitat.

Titulacions oficials acceptades:

 • Monitor/a de lleure:

 • Títol de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya

 • Certificat de professionalitat de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

 • Tècnic/a superior en animació sociocultural, expedit pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

 • Tècnic/a superior en ensenyament i animació socioesportiva, expedit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

 • Director/a de lleure:

 • Diploma de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya

 • Certificat de professionalitat de direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

 • Tècnic/a superior en animació sociocultural i turística, expedit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

 • Tècnic/a superior en ensenyament i animació socioesportiva, expedit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Funcionament de la borsa:

 • La durada de la borsa és d’1 any, a comptar des de la data d’inscripció.Transcorregut aquest termini, el currículum i el registre de les persones interessades seran destruïts. Un cop transcorregut l’any, els interessats poden tornar-se a donar d’alta a la borsa.

 • Totes les persones incloses a la borsa de treball es poden donar de baixa en el moment que ho desitgin.

 • L’ingrés a la borsa de treball no implica cap obligació per a l’Oficina Jove respecte als titulars, més enllà d’aquelles que s’estableixen en la LOPD.

 • L’ingrés a la borsa de treball no implica necessàriament que el candidat o candidata rebi ofertes de treball.

 • Si el teu CV forma part d’aquesta borsa de treball, acceptes que el teu CV pugui ser cedit a empreses que cerquin personal en l’àmbit del lleure i així ho sol·licitin a l’Oficina Jove.

A través de la borsa de monitoratge de lleure et pots inscriure a les següents borses:

 • Borsa de monitors de lleure

 • Borsa de directors de lleure

 • Ambdues (sempre i quan disposis del títol de director/a de lleure com a mínim)

Funcionament:

Per poder inscriure't a la borsa has d’omplir aquest formulari. Un cop rebem les teves dades, ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic perquè acabis de finalitzar la inscripció signant un document d’autorització. (Sense aquest document, la inscripció a la borsa no estarà finalitzada).


Educar és facilitar les condicions perquè els nens i nenes puguin ser qui ja són. (Joan Turu)