Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
10
Juny
2021

Formació per a professionals del lleure


L'Oficina Jove de l'Alt Empordà i l’àrea de medi ambient del Consell Comarcal ofereixen una formació destinada a professionals del lleure

Aquest proper dilluns 21 de juny a les 18h, l’Oficina Jove de l’Alt Empordà i l’àrea de medi ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, oferiran una formació en format virtual i 100% gratuïta a tots/es els professionals del lleure de la comarca, amb l’objectiu de formar a monitors/es i director/es de lleure en l’àmbit del medi ambient, per tal de dotar-los de noves eines i recursos per a conscienciar als infants i joves de la importància de la cura del medi ambient.

La formació "Eixos d’animació de temàtica ambiental", anirà a càrrec d'Anna Crous, tècnica de l'àrea de Medi Ambient del consell Comarcal de l'Alt Empordà. Aquesta sorgeix de la preocupació pel medi ambient, perquè és un fenomen cada vegada més creixent en la nostra societat, i per tant, cada vegada més necessari promoure la conscienciació entre els infants i joves de la importància de tenir-ne cura. Any rere any el planeta pateix més impactes en el medi natural, i les conseqüències com el canvi climàtic, són cada vegada més evidents. Per això, aquesta formació s'enfocarà en la importància d'aprendre a traspassar als infants i joves els valors de ser més respectuosos amb el medi que ens envolta, i així contribuir en la millora del futur del nostre planeta.

El Contingut de la formació se centrarà en els següents 4 eixos:

- Què cal tenir en compte per muntar un centre d'interès?

- Presentació de diferents possibles temàtiques ambientals com a eix d'animació

- Idees i recursos per adaptar les activitats programades al centre d’interès,

- Presentació d'altres recursos mediambientals a l'abast dels educadors i la ciutadania.

 

Per a poder participar de la formació es requereix omplir el següent formulari