Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
18
Març
2017

1r premi de Curts de Seguretat Vial


L'Oficina Jove de l'Alt Empordà recull el primer premi del III Concurs Nacional de Curtmetratges de Seguretat Vial organitzat per l'associació Stop Accidentes

L'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres va recollir, dimecres passat, el primer premi del III Concurs nacional de curtmetratges de seguretat vial que organitza l'associació Stop Accidentes amb la col·laboració de la CNAE (Confederació Nacional d'Autoescoles). Gràcies a la col·laboració de voluntaris i dels agents joves de salut, es va elaborar aquest curtmetratge que porta per títol “Sólo tienes una vida” i que ha estat recompensat amb aquest guardó i un premi en metàl·lic de 600 euros.

Aquesta iniciativa de l'associació d'àmbit estatal Stop Accidentes vol impulsar la cultura de la seguretat vial utilitzant les noves tecnologies i els mitjans audiovisuals. Es vol fomentar una participació activa i creativa en la generació de continguts multimèdia que compleixin els objectius de sensibilització en matèria de prevenció d'accidents de trànsit, tot recordant que continuen essent la primera causa de mort entre els joves.

El curtmetratge treballa els escenaris habituals dels joves en la seva vida quotidiana i en els quals intervé la seguretat vial per tal de prevenir futurs accidents de trànsit a través de la sensibilització. A l'acte de lliurament hi van assistir Alfons Vila, conseller comarcal de Joventut, i els tècnics de l'àrea, Joan Salellas i Alexis Sánchez.

L'acte va consistir en un debat entre les associacions CNAE i Stop Accidentes i els representants de les institucions entorn a les campanyes de prevenció i sensibilització que es realitzen amb joves. També es va aprofitar per realitzar un intercanvi d'experiències i projectes que han resultat satisfactoris a l'entorn de la seguretat vial. Tot seguit es va realitzar la projecció dels vídeos i l'entrega del diploma al premiat.