Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
23
Octubre
2017

SORTIDA JOVE · PORT AVENTURA 2017


300 joves de l'Alt Empordà vam passar-nos ho de por celebrant el Halloween!

El passat dissabte 21 d’octubre es va tornar a realitzar la mítica a sortida comarcal a Port Aventura. En aquesta ocasió fins a 300 joves de tot l’Alt Empordà es va apuntar a gaudir del Halloween al Parc d’atraccions més famós de Catalunya.

 

I es que per més anys que passin, els joves segueixen reclamant i acudint fidels a la sortida. Des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal, i gràcies a la col·laboració d’ajuntaments com Castelló d’Empúries i L’Escala es van coordinar sortides des de diferents punts de la comarca per a que tots els joves que ho desitgessin poguessin gaudir d’un dissabte diferent. Un altre objectiu que es busca amb la sortida és propiciar que joves de diferents municipis de l’Alt Empordà es coneguin i es relacionin en un ambient lúdic i festiu.

 

La Sortida a Port Aventura forma part de la programació de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, on cada trimestre s’ofereixen un reguitzell d’activitats i tallers gratuïts, i una sortida comarcal «low cost» proposada pels mateixos joves.

 

Aquest any, vam tornar a tenir molt bon temps i va poder aprofitar les atraccions d’aigua, això sumat a que les cues van ser xic inferior a altres anys, va propiciar que fos una jornada rodona. Esperem que l’any que ve, si així ho volen els joves, ho torni a ser!