Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
16
Setembre
2020

Servei d’acompanyament per a Beques 2020


Des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà engeguem el Servei d’acompanyament en la tramitació de beques per a estudis post-obligatòris per a tots i totes les estudiants de la comarca que necessitin ajuda a l’hora de tramitar-les

Aquest servei funcionarà amb cita prèvia, i es disposarà d’un espai amb ordinadors seguint les mesures de protecció per la COVID19, amb l’acompanyament del personal de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà per tal de facilitar la tramesa a tots i totes les estudiants que ho necessitin. A l’hora de realitzar la cita prèvia també s’informarà als i les joves de quina documentació han portar.

 

Aquest any, els tràmits podran realitzar-se durant els períodes des del 9 d’agost fins al 1 d’octubre per a estudis no universitaris, i per a estudis universitaris fins al 15 d’octubre.

 

Els estudiants que s’hi podran acollir són estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Cicle Formatiu de Grau Superior, estudiants de Batxillerat, estudiants universitaris i de màster, estudiants de PFI’s, estudiants de cursos d’accés a Cicles Formatius, i estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes.

 

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’Oficina Jove de l’Alt Empordà al 972 67 37 28, o bé per correu a aserra@altemporda.cat.