Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
29
Abril
2020

Borsa de monitors i directors de lleure 2020


L’Oficina Jove de l’Alt Empordà reactiva la Borsa de monitoratge de lleure, amb l’objectiu de facilitar que tant els candidats com les empreses es trobin.

Cada any es fan aproximadament uns 50 casals de lleure a l’Alt Empordà i hi ha múltiples activitats durant l’any com ara: activitats extraescolars organitzades per les AMPA de les escoles, patis oberts, centres oberts, espais socioeducatius, menjadors escolars, etc. Totes aquestes activitats requereixen professionals que les executin, i en la gran majoria es necessiten Monitors i Directors de lleure.

Si ja tens el títol de monitor/a o director/a, pots fer arribar el teu CV a la Borsa de Monitors i Directors de lleure. Des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà es reactiva anualment la borsa de lleure. Aquesta està pensada per a totes les persones que estiguin en cerca activa de feina en el sector del lleure, ja sigui en casals d’estiu, activitats de lleure, i fins i tot activitats extraescolars que puguin anar sorgint durant el curs escolar, i té la intenció de poder fer arribar els CV inscrits a tantes empreses com ho sol·licitin seguint la normativa de protecció de dades.

Un cop es tingui la borsa actualitzada per aquest estiu, es donarà a conèixer a les empreses de lleure l’existència d’aquesta borsa, per tal de poder posar en contacte candidats/es i empreses/entitats. Totes aquelles persones interessades només han d'omplir el següent formulari.

També us animem a que si sou persones actives que us agradi treballar amb infants i joves i reflexionar, dissenyar i organitzar activitats lúdiques en equip, i encara no disposeu de la titulació, no dubteu en fer-ho. Des de diferents escoles de lleure s'estàn realitzant formacions de lleure on-line per tal de facilitar aquesta aproximació en el món del lleure i poder accedir a la certificació el més aviat possible. 

 

És una bona oportunitat per a compaginar els estudis amb la feina als estius i/o caps de setmana i tardes i alhora facilitar l'accés al món laboral. 

 

Titulacions acceptades oficialment:

 

- Monitor/a de lleure:

- Títol de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

- Certificat de Professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

- Tècnic/a Superior en Animació Sociocultural, expedit pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

- Tècnic/a Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva, expedit pel departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya

 

- Director/a de lleure:

- Diploma de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

- Certificat de professionalitat de Direcció i coordinació d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil, expedit pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

- Tècnic/a Superior en Animació Sociocultural i Turística, expedit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

- Tècnic/a Superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva, expedit pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Funcionament de la borsa:

La durada de la Borsa és de 1 any, a comptar des de la data d'entrega. Transcorregut aquest termini el currículum i el registre de l’interessat/da seran destruïts. Un cop transcorregut l’any, els interessats/des poden tornar a d!onar-se d’alta de la borsa.

- Totes les persones incloses a la borsa de treball poden donar-se’n de baixa en el moment que ho desitgin.

- L’ingrés a la borsa de treball no implica cap obligació per a l’Oficina Jove respecte al/la titular, més enllà d’aquelles que s’estableixen en la LOPD.

- L’ingrés a la borsa de treball no implica necessàriament que el candidat/ta rebi ofertes de treball.

- Si el teu CV forma part d’aquesta borsa de treball, acceptes que el teu CV pugui ser cedit a empreses que cerquin personal en l’àmbit del lleure i així ho sol·licitin a l’Oficina Jove.

 

Et pots inscriure a les següents borses:

- Borsa de monitors de lleure

- Borsa de directors de lleure

- Ambdues (sempre i quan disposis del títol de director/a de lleure com a mínim)

 

Funcionament:

Per a inscriure's a la borsa, cal omplir el següent formulari. Un cop es rebin les vostres dades, l'Oficina Jove es posarà en contacte amb vosaltres per correu electrònic per acabar de finalitzar la inscripció signant un document d'autorització (sense aquest, la inscripció no serà degudament finalitzada).

 

 

"Educar és facilitar les condicions perquè els nens i nenes puguin ser qui ja són." (Joan Turú)