Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
26
Agost
2016

17a trobada de Casals


Com cada any, per celebrar el final de la temporada d’activitats d’estiu, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza la trobada des casals de la comarca, en el que s’ha considerat des de fa anys la festa de l’estiu dins del mon del lleure.

Enguany s’arriba a la 17a trobada amb un bon grapat de canvis. En aquesta edició es segueix apostant per l’esperit lúdic i artístic de la festa, alhora que es vol reforçar la participació i el dinamisme de la mateixa.

La programació d’aquest any s’inicia amb una cercavila d’ambientació marinera que recorrerà els carrers de Figueres a ritme de batucada cortesia d’Oci Art i Batuscala. Tot seguit, es repartiran pomes de Fruites Hurtós i aigües per a que els nens agafin força d’una manera saludable. Un cop recuperats, començarà la festa amb l’actuació del grup infantil «El Pot Petit». Dins d’aquesta actuació es veurà una de les novetats més destacades d’aquesta edició: La cançó dels casals, que s’ha creat des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà i i promet ser un dels hits de l’estiu! Ja que recull la il·lusió i entusiasme dels casals amb molt bon ritme!

Per a que aquesta trobada sigui possible, i la distancia no suposi un problema, el Consell Comarcal posarà un servei d’autobusos per a tots aquells casals de fora de Figueres. Alhora es farà un esforç important a nivell humà des de l’àrea de joventut, i un amb grup de joves voluntaris de la ciutat, per a que els 1200 nens i nenes que han de venir a la trobada, no s’hagin de preocupar-se de res més que divertir-se.