Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
30
Novembre
2023

Okup'Alt 2024


Obrim les inscripcions per apuntar-se a la formació.

Un any més el projecte Okup'Alt dona el tret de sortida de la programació anual. Amb una aposta ferma per la formació dels joves de l'Alt Empordà. Des del Consell Comarcal junt amb la Cambra de Comerç de Girona s'ha dissenyat un curs destinat a joves d'entre 16 i 24 anys que no es trobin treballant i vulguin aprendre un ofici i trobar feina.


El curs és totalment gratuït i com a novetat aquest any destinarà una ajuda econòmica pel transport. D'aquesta manera el lloc de residència no ho ha de suposar un hàndicap pels joves a l'hora d'inscriure's. Una altra novetat és la incorporació d'una formació prèvia en català per a tots aquells que no sàpiguen l'idioma. Amb tot el programa es divideix de la següent manera:


Bloc 1: (65h) Es realitzarà una formació en ocupabilitat o català, segons les necessitats del jove.
Bloc 2: (150h) Formació en l'ofici de manteniment (Tasques forestals i de pintura)


Al llarg del curs els joves aprendran tasques relacionades amb la jardineria com: Desbrossar i netejar camins, poda d'arbres i arranjar zones verdes. Així com altres tasques relacionades amb feines de brigada com ara: Pintar edificis i mobiliari urbà, rehabilitar parets o treballs de fusteria, entre d'altres. El curs és dura a terme del 22 de gener al 21 de març, per diferents municipis de l'Alt Empordà, de dilluns a divendres i de 9:00h 14:00h amb sortida i arribada des de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà a Figueres.


Si ets jove i et vols inscriure clica en aquest formulari i fes el primer pas per formar-te i trobar feina.