Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
23
Juny
2023

Torna el Buc al carrer!


Actuacions, assajos oberts i una sessió de DJ Alegre converteixen el Dia de la Música en una festa

L'Oficina Jove de l'Alt Empordà va celebrar al Dia de la Música el dimecres 21 de juny amb un esdeveniment únic i emocionant conegut com a "Buc al Carrer". La iniciativa va consistir a treure tot el material del Buc d'Assaig al carrer per permetre que la gent pogués assajar i tocar el que desitgés, creant un ambient de música i diversió per a tots els assistents.Des de les primeres hores de la tarda els amants de la música i els curiosos van començar a apropar-se a les portes de l'Oficina Jove, impacients per unir-se a aquesta experiència tan especial. Els usuaris habituals i alguns joves espontanis van ser els protagonistes de la jornada, oferint actuacions en viu i compartint el seu talent amb el públic. Les guitarres van ressonar amb melodies envoltades d'una energia contagiosa, mentre que les bateries creaven ritmes vibrants que feien moure els cossos dels assistents.

 


Una de les activitats més aclamades de l'esdeveniment va ser una batalla de rap entre el públic adolescent, on els aspirants a MC van mostrar les seves habilitats líriques, improvisant versos amb rapidesa i enginy.Amb l'arribada del vespre, el Dia de la Música a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà va culminar amb una magnífica sessió a càrrec de la DJ Alegre. Els ritmes electrònics van envoltar l'atmosfera, convertint el carrer en una pista de ball improvisada. Amb la seva selecció de música animada i la seva destresa a les platines, la DJ Alegre va fer que ningú es quedés assegut, convidant a tothom a ballar i gaudir de la música fins a la posta de sol.

 


L'esdeveniment va reunir a persones de diferents edats i gustos musicals. Els assistents van marxar amb somriures als llavis i l'ànim reforçat, agraïts per l'oportunitat de participar en una celebració tan especial. Des de joventut es valora positivament aquesta acció per donar a conèixer l'espai del Buc d'Assaig que es troba a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà i permet als amants de la música assajar de manera totalment gratuïta en un espai 100% equipat a punt per redescobrir el talent jove de la comarca!