Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
18
Juliol
2018

7 Dancing Sins


El nou espectacle del grup de Dansa Interpretativa de l'Oficina Jove

L’entitat juvenil A Mossegades, pretén apropar les arts escèniques als joves de Figueres i rodalies, presenta un nou espectacle de teatre-dansa: 7 Dancing Sins.

 

Aquesta creació s’ha gestat a l’Espai Creatiu de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, a través dels joves que han participat del curs de Dansa interpretativa. De la mateixa manera que amb el grup de teatre jove, s’han estrenat obres de creació pròpia en els darrers 3 anys. Ara es vol fer el mateix amb la Dansa, ja que el resultat és una experiència molt gratificant, tant per els i les participants com per l’entitat.

 

L'any passat ja es va fer una prova pilot amb un nou projecte que pretenia expandir horitzons i encabir més arts escèniques a part del teatre. Aquest petit laboratori es va anomenar "grup d'expressió corporal", s’hi feien exercicis d'interpretació, improvisació i experimentació amb la música i la dansa. Finalment aquest ha esdevingut la llavor del grup de dansa interpretativa que perseguia l'objectiu d’estrenar un espectacle de dansa-teatre amb i per als joves de la comarca.

 

Des del mes de febrer, els joves, estan preparant l’espectable i el resultat final es podrà veure el 28 i 29 de juliol a La Cate. Som un grup molt variat i és el que precisament enriqueix aquest preciós equip que han format des de ballarines de ballet clàssic, líric i contemporani, passant pel hip hop i altres danses urbanes, fins a actors amb cap experiència prèvia amb la dansa. El grup de dansa interpretativa està dirigit per l'Arnau Vilarrasa Barbero, ballarí i actor amb 7 anys d'experiència i formació en dansa urbana.

 

Aquest any dins de l’esdeveniment Figueres es Mou, Agitar va donar l’oportunitat de donar a conèixer el projecte a la ciutat, i mostrar un petit tastet del que serà l’espectacle final. Per a qui no el va poder veure, 7 Dancing Sins és un espectacle ple de colors i emocions on es veura un Satanàs avorrit de regnar l’Infern, però que ha trobat una nova “joguina” que ho canviarà tot. Els seus fills, els Set Pecats Capitals, hauran de competir entre ells per veure qui és mereixedor del seu tro. Voleu saber qui serà el seu hereu? Descobriu-ho el dissabte 28 a les 20:00h i diumenge 29 a les 18:00h de juliol a la Cate!

 

Entrades a la Llibreria Low Cost i Oficina Jove de l’Alt Empordà.