Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
26
Juny
2023

Campanya d'estiu - Lleure 2023


Iniciem les visites de seguiment i assessorament a les activitats de lleure a l'Alt Empordà.

Com cada any, el Servei Comarcal de Joventut de l'Alt Empordà realitzarà les visites de seguiment anuals del Decret del Lleure 267/2016. L'Alt Empordà destaca com una de les comarques amb més activitats de lleure a Catalunya, amb una participació significativa d'infants i joves. És per això que aquest seguiment és essencial per garantir la qualitat pedagògica i la seguretat en aquestes activitats.

 

Els tècnics de joventut del Consell Comarcal, autoritzats per la Direcció General de Joventut, realitzaran les inspeccions en les activitats de lleure, com casals d'estiu, acampades, colònies i rutes, en què participen menors d'edat. L'objectiu és assegurar-se que es compleixen les normatives i vetllar pel benestar dels participants.

 

L'Alt Empordà reafirma el seu compromís amb el lleure educatiu i segur. Les visites de seguiment permeten avaluar les activitats, els protocols de seguretat, la formació del personal i la implementació dels programes pedagògics, garantint experiències positives per als joves.

 

Aquesta acció reforça la importància de mantenir aquest seguiment rigorós per assegurar la seguretat i el benestar dels participants, alhora que es promouen activitats de lleure de qualitat a l'Alt Empordà.