Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
25
Maig
2023

Colònies Joves - EmpordàJove


S'han esgotat les places en 24 h

Les àrees de Joventut i Inclusió del Consell Comarcal de l'Alt Empordà han ofert un any més les Colònies Joves d'agost per a joves de 12 a 16 anys. Aquesta activitat es realitza els dies 4, 5 i 6 d'agost a la casa de colònies Casal de l'Albera (La Jonquera), i facilita a les joves participants que s'iniciïn al món del lleure.

Aquest any s'han ofert 50 places (20 més que l'any passat), i alhora s'ha obert la línia de joves de 15 i 16 anys.

Aquest curs està totalment subvencionat gràcies al programa "Temps x cures", del Departament d'Igualtat i Feminismes, i té l'objectiu de facilitar, en clau de gènere, el finançament i acompanyament de serveis de cures per a nens i joves de 0 a 16 anys d'arreu de Catalunya, així consolidant el dret a les cures de nens i nenes, alliberar temps a les famílies i generar nova ocupació de qualitat en el sector.

L'any passat va ser tot un èxit, i els i les joves que van participar a les Colònies Joves van valorar molt positivament el servei, alhora considerant el món del lleure una oportunitat per desenvolupar-se tant personalment com a nivell formatiu.

Aquest any s'ha tornat a oferir, i amb menys de 24h es va omplir el grup de 12, 13 i 14 anys, i amb 48h el grup de 15 i 16 anys.