Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
26
Gener
2022

L’Oficina Jove presenta 22 activitats


L’Oficina jove de l’Alt Empordà ha presentat la programació d’aquest hivern. En aquesta edició es recuperen algunes activitats que s'havien fet els anys anteriors a la pandèmia.
La programació inclou vint-i-dues propostes, algunes regulars, i d’altres puntuals. Els tallers i cursos, destinats a joves de 14 a 29 anys, ja han obert inscripcions al web empordajove.cat o a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (al carrer Anicet de Pagès,2 de Figueres.

Els dimarts es realitzaran cursos i tallers com el del mural feminista, que realitzarà Marta Bellvehí i començarà l’1 de febrer i clourà el 8 de març, el taller d’iniciació al cant impartit per la cantant Marina Pratcorona o el taller d’iniciació a la bateria a càrrec d’Arnau Grau.

Els dimecres de febrer l’Oficina Jove ha preparat un taller de teclat que durà a terme Raül Marc Portell i el març començarà una proposta on, de la mà dels professors de DanceMe Figueres, els assistents aprendran hip-hop i freestyle.

Aquells que vulguin iniciar-se a la pastisseria, Ericakes farà un taller durant el mes de febrer i Stephane Vidal, un de cuina asiàtica. En l’àmbit de la imatge, Marçal Escobedo impartirà un taller de cinema amb càmera reflex.

L’Aula de teatre farà un taller els dissabtes del 15 de gener al 26 de març, Coach Galàctic un de jocs de taula i la il·lustradora Anna Brugat un taller on ensenyarà a dibuixar manga.

La programació també detalla activitats com l’esquiada jove, el curs de manipulador d’aliments o la matinal de tenis taula, entre d’altres.

L’Oficina Jove continua oferint una carta de serveis com l’assessorament i informació sobre estudis i món laboral, l’espai de suport “FEM els deures”, la sala de dinamització, el servei de Mobilitat Internacional, el servei InfoSex, l’Espai Creatiu i el Servei d’acompanyament al tràmit de beques.