Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
23
Octubre
2023

El Servei d'Emancipació està en plena forma!


S'han assessorat més de 500 joves des de principi d'any, atenent les seves necessitats i millorar el seu futur.

Imagina un servei que t'ajudi a forjar el teu propi camí cap a la independència. Això és precisament el que el Consell Comarcal de l'Alt Empordà està oferint als joves a través del seu Servei d'Emancipació Juvenil. Amb professionals especialitzats, aquest servei ofereix suport personalitzat als joves, especialment aquells que es troben fora del sistema públic de protecció.

 

L'objectiu és donar als joves les eines necessàries per construir les seves pròpies vides a la comarca. Aquest servei s'ha expandit a diverses localitats, assegurant que els joves puguin accedir als recursos sense haver de desplaçar-se. A més de l'ajuda en la cerca de feina i la gestió de la documentació, es proporcionen tallers i xerrades grupals per ajudar als joves a desenvolupar habilitats personals essencials i superar els reptes de l'emancipació.

 

Els joves són l'avenir, i a l'Alt Empordà, estan treballant dur per donar-los les eines que necessiten per créixer i prosperar. Aquest és el teu moment, i estan aquí per ajudar-te a aconseguir el futur que vols.

 

El setmanari Empordà ha volgut aprofundir amb la tasca del servei i n’ha fet una notícia, la compartim i us la recomanem → «L'emancipació dels joves a l'Alt Empordà, el camí cap a un futur digne»