Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
10
Gener
2023

OkupAlt 2023


Inscripcions obertes del 10 de gener al 10 de febrer!
Aprèn un ofici i troba feina! 215h de formació en Brigada o Forestal.

Del 27 de febrer al 28 d'abril es durà a terme una nova edició de projecte Okup'Alt, que combina formació professionalitzadora, suport en la recerca de feina i tallers de suport al seu desenvolupament personal. Tot plegat facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d'autonomia.

Les dues formacions que s'ofereixen són gratuïtes i estan oberts a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i trobar feina. La primera setmana del curs és realitzen formacions encarades a millorar l'ocupabilitat (riscos laborals, currículums, encarar procesos de selecció...) i a partir de la segona setmana es realitza la formació en l'ofici d'una manera totalment pràctica i a l'aire lliure. El curs es realitza en horaris de matins de dilluns a divendres de 9h a 14h en aquests municipis:

​- Forestal a Figueres
Brigada a l'Escala​

Per a formalitzar la inscripció cal portar la documentació i aquest formulari degudament omplert, abans del 10 de febrer a l'Oficina Jove de Figueres o al Punt d'Informació de L'Escala. 

Si teniu algun dubte o consulta podeu trucar al 972 67 37 28, o escriure a joventut@altemporda.cat