Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
20
Febrer
2017

PROGRAMACIÓ JOVE 2017


L'Oficina Jove de l'Alt Empordà programa una quarantena de cursos i activitats per al primer semestre de l'any
L'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres organitza una quarantena de cursos, tallers i altres activitats per al primer semestre de l'any, que es realitzen distribuïdes al llarg de tots els dies de la setmana. Per tal de difondre tota aquesta programació s'ha fet una nova edició de la guia informativa, en format llibret, que es distribueixen pels diferents instituts de la ciutat i per algunes poblacions de la comarca. La majoria d'aquestes activitats van adreçades, òbviament, a joves que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius.
La programació manté la fórmula dels dies temàtics distribuïts al llarg de la setmana, les activitats de cap de setmana i un conjunt d'esdeveniments complementaris distribuïts al llarg del semestre. Els dimarts estan dedicats a la música (amb tallers de bateria, guitarra elèctrica, cançons i auto-enregistrament). Els dimecres són per a la formació amb cursos de formació digital, danses urbanes i ioga, entre altres. El dijous es dediquen al vessant lúdic (escacs, fotografia nocturna i videojocs). Els divendres són per a la creació, amb el club de rol, i els dissabtes per a l'art, amb els grup de teatre i el grup d'expressió corporal.
Pel cap de setmana també es continuen programant activitats estrella, xerrades informatives de temàtica més general, formacions específiques, esports i sortides. Entre elles, destaquen la Brainstorming musical (3 de març), el Dia del Joc de Rol (18 de març), la jornada YouTuber (1 d'abril), un concurs de fotos per Sant Jordi, una sortida de rol en viu (20 i 21 de maig), el Dia de l'Orgull Freak (27 de maig) i el concurs comarcal de rap (17 de juny). Altres esdeveniments programats són la Setmana de la Mobilitat Internacional (del 7 a l'11 de març), la celebració del Dia de la Dona (9 de març), el curs de premonitors (del 10 al 13 d'abril), el torneig 3x3 de bàsquet (1 de maig) i la Setmana d'Acció Musical (del 15 al 21 de juny).
Des de l'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres es continua oferint assessorament i informació per als joves que tinguin dubtes en àmbits formatius, laborals, d'oci o salut. S'incideix de forma molt especial en el Programa de Garantia Juvenil i es manté l'aula d'estudi del Punt UOC. A les seves dependències també es pot fer ús del buc d'assaig i del telecentre així com del servei d'alberg d'entitats. Setmanalment hi ha atenció personalitzada per part de l'agent comarcal de salut i per rebre informació sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE).
Per consultar la guia informativa online: