Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
6
Octubre
2016

L'Oficina Jove dinamitza la comarca!


Programa una trentena de cursos i activitats per al darrer trimestre de l'any
L'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres organitza una trentena de cursos, tallers i altres activitats per al darrer trimestre de l'any que es realitzen distribuïdes al llarg de tots els dies de la setmana. Per tal de difondre tota aquesta programació s'ha fet una nova edició de la guia informativa, en format llibret, que es distribueixen pels diferents instituts de la ciutat i per algunes poblacions de la comarca. La majoria d'aquestes activitats van adreçades, òbviament, a joves que cursen ESO, Batxillerat o cicles formatius.
 
En relació a la temporada passada, la programació manté bona part de l'oferta de cursos i tallers, especialment aquells que tenen més interès per part del públic al qual van adreçats. Per tal de simplificar i afavorir als usuaris la seva participació en aquestes activitats s'estableixen dies temàtics. Els dimarts estan dedicats a la música (amb tallers d'instruments i cursos musicals, entre altres). Els dimecres són per a l'oci, amb diferents opcions com l'iniciació al circ, les danses urbanes i el taller d'impressió 3D. El dijous es dediquen a la formació, destacant el curs d'agent jove de salut i el d'elaboració de postres de Nadal. Els divendres són per a la fantasia, amb el club de rol i el grup d'expressió corporal, i el dissabte per a la creació, amb el grup de teatre. Pel cap de setmana també es continuen programant activitats estrella, xerrades informatives de temàtica més general, formacions específiques i sortides.
 
Altres esdeveniments programats al llarg del trimestre són l'exposició fotogràfica Embarraca't 2016 (d'octubre a desembre), la Trobada d'Entitats Juvenils (5 de novembre), la Figueres Galàctica (del 14 al 20 de novembre) i un concert jove solidari per als refugiats (16 de desembre), entre moltes altres.
 
Des de l'Oficina Jove Alt Empordà-Figueres es continua oferint assessorament i informació per als joves que tinguin dubtes en àmbit formatius, laborals, d'oci o salut. S'incideix de forma molt especial en el programa de Garantia Juvenil i es manté l'aula d'estudi del Punt UOC. A les seves dependències també es pot fer ús del buc d'assaig i del telecentre així com del servei d'alberg d'entitats. Setmanalment hi ha atenció personalitzada per part de l'agent comarcal de salut i per rebre informació sobre el Servei de Voluntariat Europeu (SVE).
 
Per a més informació, es pot accedir al llibret i a la pàgina d'inscripcions en aquesta adreça: http://www.empordajove.cat/activitat/6/programacio-tardor-2016-oficina-jove​
 
6 d'octubre de 2016