Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
18
Octubre
2022

Campanya de salut juvenil comarcal FEM SALUT


El Consell Comarcal de l'Alt Empordà fa arribar la campanya de salut juvenil FEM SALUT a tots els instituts de la comarca

A partir d'aquest mes d'octubre s'han començat a repartir a tots els centres de secundària de tota la comarca la llibreta FEM Salut.

Aquesta llibreta conté uns separadors que aglutinen diferents temes sobre salut (hàbits saludables,  salut emocional, sexualitat i afectivitat, violències masclistes, Trastorns de Conducta Alimentària, nutrició, esports, primers auxilis, sortir de festa i consums, i addccions TIC) a tenir en compte per a adquirir i desenvolupar uns bons hàbits saludables.

La informació d'aquests separadors també es podrà complementar a través de la pàgina web www.empordajove.cat , on els i les joves podràn trobar més informació i recursos respecte cada àmbit tractat.

Aquest material es presentarà a cada classe de 3r d'ESO de tots els instituts de la comarca, on també es donarà eines a tutors i tutores per seguir treballant els hàbits saludables, i també es faran activitats complementàries relacionades amb els àmbits.

Aquest curs ha estat tot un èxit ja que s'ha confirmat la participació de tots els instituts de la comarca, i es contempla arribar a prop de 1.750 joves altempordanesos d'entre 14 i 15 anys.