Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
31
Octubre
2017

8a Trobada d'entitats


8a edició de la trobada d'entitats juvenils de l'Alt Empordà a la Rambla de Figueres

Aquest dissabte passat es va celebrar a la Rambla de Figueres la 8a edició de la Trobada d'entitats comarcals juvenils de l'Alt Empordà, representada per una 20 d'entitats.

La jornada va començar pel matí tot realitzant un debat obert amb les entitats i joves sobre la redacció de la 4a Carta Catalana de Joventut. Tot seguit es va realitzar un dinar popular amb les entitats, que seguidament amanitzava el grup de música Koalanú.

De 16 a 20h es van realitzar tallers, jocs, demostracions i concursos dirigits per les entitats comarcals. 

Radio vilafant també hi va ser partícep, amb el grup de joves del programa de Divendres Nit, tot realitzant un programa en directe des de la Rambla de Figueres. 

Al llarg de la tarda va haver-hi una afluent participació en les activitats de les entitats, on els curiosos podien contactar amb les entitats per tal de conèixer millor les seves activitats i fins i tot animar-se a participar-hi.

Finalment, Adolescents.cat va tancar la trobada amb una Confetti Led Party, al pur ritme de les cançons més destacades i amb pintures fluorescents, que clausuraven una gran jornada participativa.