Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
1
Octubre
2018

Contractació de Joves


El Consell contracta un total de vuit joves per realitzar les pràctiques tècniques a l'administració comarcal
El Consell Comarcal de l'Alt Empordà, a través dels programes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), contractarà en les properes setmanes un total de vuit joves, inscrits en el Programa de Garantia Juvenil, amb cicle formatiu o grau universitari. Tots ells realitzaran les seves pràctiques tècniques i professionals en aquesta institució. Com és habitual, disposaran d'un pla de pràctiques molt concret i estaran tutoritzats per diversos tècnics de l’administració comarcal. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 d’octubre.
En concret s’incorporaran tots aquests tècnics a les següents àrees i responsabilitats:
-Tècnic/a auxiliar en informació i lleure juvenil, destinat a l'àrea de Joventut.
-Tècnic/a auxiliar d’arxiu. Digitalització de materials diversos de l'Arxiu Comarcal de l'Alt Empordà. En aquest cas es faran dues contractacions.
-Tècnic/a auxiliar d’arxiu. Catalogació dels expedients de l'arxiu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.
-Auxiliar administratiu/va. Escanejar documentació i arxivar-la segons programes informàtics interns i específics de l’àrea d’Ensenyament.
-Tècnic/a auxiliar en medi ambient. Tasques de suport a l’Agència Comarcal de l'Energia i Clima.
-Tècnic/a auxiliar en gestió del coneixement. Suport al desenvolupament de registre i actualització de dades de l'Observatori Social de l'Alt Empordà. En aquest cas també es faran dues contractacions.