Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
7
Març
2021

7M - Dia de la dona


"Hi ha solució al masclisme?", creada i interpretada per la companyia jove de teatre A Mossegades

Aquest diumenge 7 de març s'ha reprensentat l'obra de teatre "Hi ha solució al masclisme?", creada i interpretada per la companyia jove de teatre A Mossegades, que estava inclosa en la programació de l'Oficina Jove.   Aquesta obra va portar a terme 3 escenes breus en què es descrivien situacions masclistes habituals i de l'entorn proper dels joves, les quals van tenir aportacions de totes aquelles que van participar a través d'un formulari creat per a realitzar aquestes escenes i on es podien observar diversos micromasclismes que pateixen els i les joves de la comarca, amb clau d'humor. 

 

La obra va durar 1 hora, i a posterior es va realitzar un petit debat de 30 minuts gestionat pels mateixos actors en el qual els espectadors van aportar les seves opinions responent una pregunta al entrar a l'auditori a través d'un codi QR. 

Les reflexions que es van portar a terme a posterior hi van participar tant joves com adults i infants, i fins i tot l'alcaldessa i el regidor Jesús Quiroga van aportar el seu parer. Tots plegats acabaven d'acord amb què hi ha molta feina a fer, i tant joves com adults ens hem d'implicar dia a dia per aconseguir una societat més justa i igualitària per a tothom. ​