Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
27
Juliol
2023

Trobada Jove 2023


500 joves de l'Alt Empordà reunits a la Ciutadella de Roses

Des de les 16h de la tarda fins les 22h de la nit la Ciutadella de Roses es va convertir en l’escenari privilegiat d’una trobada que s’ha consolidat com un dels grans esdeveniments per a joves de la comarca. La programació de la jornada comptava amb activitats lúdiques gratuites com archer tag, tirolina, esquís d'equip, slack line, pista americana, geocatching, escalada... entre moltes altres. Seguidament es va celebrar Talent Show on cada casal va participar amb els seus joves més talentosos per mostrar les seves habilitats (cant, ball, beatbox...)

L’objectiu d’aquesta trobada, des dels seus inicis, ha estat facilitar un espai d’intercanvi d’experiències de lleure juvenil durant l’època de vacances d’estiu i ser un espai de referència pels joves que durant aquesta època de l’any realitzen diferents activitats relacionades amb el lleure, ja siguin casals joves com Espais Joves o activitats puntuals juvenils.

Està impulsada des de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal amb la col·laboració dels ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala i enguany, en la seva segona edició, celebrada a Roses, va comptar amb l’assistència del president del Consell Comarcal, Agustí Badosa, la consellera comarcal Núria Escarpanter, el coordinador territorial de Joventut Amadeu Breva i la regidora de joventut de Roses, Ester Navas.

El president del Consell Comarcal va agrair a tots els pobles i organitzadors la seva implicació i va animar als joves a seguir gaudint de la jornada:

“Des del Consell Comarcal volem seguir fomentem un lleure orientat als valors, el civisme i la convivència; un lleure que ha de ser una font d'aprenentatge i desenvolupament dels i les joves, i això es fa possible gràcies a trobades com aquesta”.

La trobada, que estava prevista pel 18 de juliol, es va haver de posposar per l’alerta de calor, però això no va impedir que fos un èxit de participació amb prop de 500 joves inscrits.