Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
23
Maig
2024

TRANSFORMACIÓ JOVE: Art Urbà i Participació


Els joves de l'Alt Empordà culminen amb èxit el projecte "TRANSFORMACIÓ JOVE" amb un espectacular mural a l'Oficina Jove

Després de mesos de treball col·laboratiu, els joves de l'Alt Empordà han finalitzat amb gran èxit aquest innovador projecte impulsat per l'àrea de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà amb el suport de la Diputació de Girona, i la col·laboració de la cooperativa Transformarem SCCL, coneguda també com a -REM. El procés ha culminat amb la creació d'un impressionant mural pintat a mà a l'Oficina Jove de l'Alt Empordà.

 

El projecte "TRANSFORMACIÓ JOVE" s'emmarca dins del pla comarcal de joventut 2020-2024, dins l’eix de ciutadania i dels programes de cultura com a eina per treballar la cohesió social amb els joves. El projecte ha seguit un pla integral que inclou diverses fases clau com la coneixença entre els joves, un procés participatiu, la formació en art urbà i l’intervenció artística guiada.

 

Gràcies a aquest enfocament integral i participatiu, el projecte "TRANSFORMACIÓ JOVE" ha aconseguit no només crear art urbà visualment impactant, sinó també promoure valors comunitaris com la igualtat, la diversitat i l'equitat, contribuint al desenvolupament sostenible de la comunitat local.

 

Aquest mural no és només una obra d'art, sinó també un símbol del compromís dels joves de l'Alt Empordà amb la seva comunitat i la seva voluntat de transformar l'entorn en què viuen.