Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
16
Desembre
2017

Cursos de Lleure Nadal 2017-18


Cursos intensius de monitors i directors de lleure a Figueres i a Llançà
L'Oficina Jove de l'Alt Empordà i l’Escola de Formació L’Empordà, organitzen un nou curs intensiu de monitors i de directors de lleure. El dos cursos es desenvoluparà aprofitant les properes vacances de Nadal i Cap d’Any a la mateixa seu de l'Oficina Jove, al carrer Anicet de Pagès de Figueres, en el cas de directors de lleure, i a la Casa de Cultura de Llançà, pel que fa al curs de monitors. Les inscripcions cal formalitzar-les en aquelles instal·lacions o a través d'Internet.
El curs contempla, tant en una modalitat com en l’altra, una part de formació teòrica i una altra de pràctica, que un cop superades permeten obtenir el títol de monitor o de director de lleure. El curs capacita per a l'exercici d'aquesta professió que comporta la preparació i l'organització d'activitats de lleure infantil i juvenil.

  21
  Gener
  2019

  35 joves de l'Alt Empordà rebran formació en oficis i faran pràctiques a 27 municipis

  2
  Gener
  2019

  2 referents d'ocupació juvenil donaran servei als joves de l'Alt Empordà

  12
  Novembre
  2018

  L’associació catalana de professionals de polítiques de joventut (AcPpJ) reconeix el projecte Okup’Alt com a bona pràctica en l'àmbit de la joventut.

  1
  Octubre
  2018

  El Consell contracta un total de vuit joves per realitzar les pràctiques tècniques a l'administració comarcal

  26
  Setembre
  2018

  9a edició del Okup'Alt, programa de formació professionalitzadora per a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i trobar feina.