Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
24
Maig
2021

4t premi al 7è concurs Kabua


L'Oficina Jove de l'Alt Empordà i un grup de joves de La Salle Figueres van recollir el 4t premi pel seu curtmetratge "I tu... reacciones?"

Aquest passat dissabte 22 de maig, l'Oficina Jove de l'Alt Empordà i un grup de joves de La Salle Figueres van recollir el 4t premi pel seu curtmetratge "I tu... reacciones?" sobre discriminació LGTBIfòbica, presentat al 7è Concurs Kabua - Joves per canviar el món a la Direcció General de Joventut (Barcelona).

Aquest concurs de curtmetratges, on s'hi van presentar tant entitats i associacions com instituts de tot Catalunya, té la finalitat de treballar temàtiques d’interès i impacte actual d'acord a la realitat i entorn que envolta als joves, amb la voluntat que promogui la curiositat i el coneixement en ells i elles des d’una perspectiva d’apoderament i protagonisme en el seu procés d’aprenentatge. Aquest any, les temàtiques anaven des d'àmbits de conseqüències mediambientals degut a la COVID19, a problemàtiques de trastorns mentals degut al confinament, i a problemàtiques existents dins les aules i incrementades degut a la pandèmia. 

El curtmetratge tracta la discriminació lgtbifòbica i les dificultats que poden generar en un grup classe, així promovent la voluntat d'erradicar aquestes violències a través del companyerisme i el suport mutu, i es pot consultar al perfil de YouTube de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà.