Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
1
Desembre
2016

OKUP'ALT 2017: Inscripcions obertes


Termini per a presentar la sol·licitud d'inscripció fins el 19 de desembre

Des de l'Oficina Jove comarcal iniciem la setena edició del projecte Okup'Alt. Aquest projecte està dirigit a tots els i les joves de l'Alt Empordà de 16 a 24 anys que no estiguin estudiant ni treballant, que tinguin o no la ESO i que tinguin interès en iniciar-se en un ofici i fer recerca de feina amb suport.

El projecte consistirà en aprendre a desenvolupar tasques d'un dels diferents oficis que es realitzaran durant els mesos de gener a abril de 2017, en diferents municipis de la comarca.

La formació pràctica anirà a càrrec de professionals especialitzats en l'ofici que hagueu escollit i tindreu l'acompanyament d'educadores pel que fa a recerca de feina i formació complementària. També tindreu el suport de l'equip de tècniques de joventut de la comarca i l'assessorament de professionals de diversos sectors econòmics de la comarca.

Les tasques que realitzareu estaran relacionades amb els oficis de forestal i jardiner (treballs forestals i de jardineria en diferents espais públics), manteniment i pintura (pintura, lampisteria i altres pràctiques amb l'objectiu d'arranjar equipaments municipals i comarcals) i perruqueria i imatge personal (pràctica i treball de diferents tècniques de perruqueria, d'estètica i d'imatge)

A través del projecte Okup'Alt també es treballaran diferents tècniques alhora de trobar feina (elaboració de currículums, cartes de presentació, preparació d'entrevistes, competències personals...) i es realitzaran diferents visites i entrevistes a empreses col·laboradores del comarca.

Aquesta formació professionalitzadora és totalment gratuïta, i si es finalitza amb èxit, se us farà entrega del corresponent certificat acreditatiu.

 Si aquesta proposta us encaixa amb la vostra situació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'Oficina Jove. Us esperem per a informar-vos!