Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
9
Juliol
2019

Processos de selecció a l'Oficina Jove


114 persones s’entrevisten a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà per a treballar en importants supermercats de la Comarca

El Servei de Treball Jove ha organitzat diferents processos de selecció amb importants empreses de la Comarca, que oferien vacants a diferents municipis de l’Alt Empordà, entre ells, Roses, Castelló d’Empúries i l’Escala.

 

Les empreses que han executat processos de selecció a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, durant els mesos de maig i juny, han estat Carrefour S.A i Mercadona S.A, dos supermercats que ofereixen un alt nivell d’ocupació a la Comarca.

 

Aquests actes, destinats a tota la població major de 18 anys, i amb la titulació d’ESO, s’han celebrat amb un èxit notori. En el llarg d’aquests esdeveniments s’han convocat a 230 persones (la majoria joves en edats compreses entre 16 i 29 anys), i s’han entrevistat un total de 114 persones. De les no entrevistades, un 50% ja havien trobat feina abans de l’entrevista, un 10% s’excusava perquè no podia assistir finalment, per la qual cosa es va fer arribar aquests CV a l’empresa, i el 40% restant, no van donar cap explicació.

 

Al llarg d’aquests processos s’ha contractat a 70 persones, un 61,4% dels entrevistats, així doncs, veient aquest èxit, el Servei de Treball Jove seguirà treballant per a poder oferir aquests esdeveniments. Les tècniques del Servei de Treball Jove estan molt contentes dels resultats que s’obtenen, ja que consideren que acostar l’administració, els joves i el sector empresarial, és la clau per a començar a teixir insercions d’èxit i poder tenir una comunicació molt més fluïda amb les empreses, la qual cosa permet conèixer amb més detall quines són les principals mancances amb les que es troben i així poder-les treballar amb els joves.