Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
12
Setembre
2017

Marxem a Finlàndia!


L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal ha estat seleccionada per fer una visita d'estudis a Finlàndia
L'àrea de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha estat seleccionada per participar i col·laborar en una visita d'estudi al sud-oest de Finlàndia del 19 al 24 de setembre. L'objectiu de la trobada servirà per conèixer com treballen els serveis de joventut d'aquell país i com diferents entitats juvenils desenvolupen projectes internacionals d'Erasmus Plus, així com poder veure com ho executen i l'impacte que es produeix en zones d'àmbit rural.
 
L'activitat està organitzada per la National Agency for Erasmus+ Youth in Action de Finlàndia que va convocar a 12 països europeus en total, per tal de poder organitzar l'esdeveniment i col·laboren les diferents agències nacionals de cada país. Així és com l'Agencia Nacional Española ha seleccionat dos representants de dues entitats diferents de l'Estat -una d’elles el Consell Comarcal de l’Alt Empordà- i que prèviament havien fet una petició per a participar-hi.
 
L'Agència de Finlàndia és qui organitza i qui sol·licita la subvenció d'Erasmus + per a poder dur a terme el projecte amb diferents objectius, el més important dels quals és poder donar a conèixer la seva tasca i establir nous contactes. El programa de la visita és molt variat i es desenvoluparà a diferents indrets com Turku, Lieto, Kemiö, la illa de Vänö i la petita ciutat de Loimaa, tots ells llocs on es porten a terme diferents projectes i activitats.
 
El Consell Comarcal de l'Alt Empordà col·labora en projectes d'Erasmus + i és una entitat d'enviament del Servei de Voluntariat Europeu. Per aquest motiu aquesta visita serà interessant per poder establir nous contactes i obrir nous projectes de col·laboració internacional.