Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
7
Agost
2023

Colònies Joves - EmpordàJove


Una cinquantena de joves han participat a les Colònies Joves organitzades per les àrees de Joventut i Inclusió del CCAE

Aquest cap de setmana, les àrees de Joventut i Inclusió del Consell Comarcal de l'Alt Empordà han organitzat les Colònies Joves d'agost per a joves de 12 a 16 anys. Aquesta activitat s'ha dut a terme durant els dies 4, 5 i 6 d'agost a la casa de colònies Casal de l'Albera (La Jonquera), i ha facilitat a les joves participants que s'iniciïn al món del lleure.
Aquest any s'han ofert 50 places (20 més que l'any passat), i alhora s'ha obert la línia de joves de 15 i 16 anys.
Aquest curs està subvencionat gràcies al programa "Temps x cures", del Departament d'Igualtat i Feminismes, i té l'objectiu de facilitar, en clau de gènere, el finançament i acompanyament de serveis de cures per a nens i joves de 0 a 16 anys d'arreu de Catalunya, així consolidant el dret a les cures de nens i nenes, alliberar temps a les famílies i generar nova ocupació de qualitat en el sector.
Ha estat tot un èxit, i els i les joves que han participat a les Colònies Joves han valorat molt positivament l'activitat. Aquests han generat vincles de companyarisme i noves amistats i alhora han pogut considerar el món del lleure una oportunitat per desenvolupar-se tant personalment com a nivell formatiu.