Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
22
Juny
2018

Els joves i la música al carrer!


Joventut celebra el dia de la música amb el «Buc al Carrer»
Cada 21 de juny es celebra el dia internacional de la música. Des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà ja fa 4 anys que es reserva aquesta data per a que els grups joves i novells de la comarca puguin realitzar un seguit de concerts a l’espai públic.
 
La idea es que els ciutadans puguin veure i gaudir del talent jove que hi ha a l’Alt Empordà, a través d’una serie de concerts ràpids, que ofereixen els grups que al llarg de l’any practiquen a les instal·lacions de l’Oficina Jove. En altres paraules es tracta de poder assistir a un assaig obert al públic, on gaudir de la creativitat emergent de la nostra comarca.
 
Enguany, el Buc al Carrer, que es com s’anomena l’esdeveniment, s’ha celebrat a la plaça de les patates. Aquesta s’ha omplert de joves per a ballar i cantar al ritme de la música, que han proposat un total de 10 grups amb estils tant diversos com rock, pop, heavy, rap, mestissatge, reggae, rumba, fusió i cançó d’autor...
 
Aquesta activitat s'emmarca dins de la Setmana d’Acció Musical «SAM», on a més a més dels concerts a l’aire lliure s’han programat i col·laborat en diferents accions de promoció cultura musical com el Karaoke Festival o la Batukada de bateries que organitza el Casino Menestral. Des del servei de joventut estem satisfets de com va progressant aquesta activitat, i en conseqüència volem seguir apostant per la creativitat i el talent dels joves de l’Alt Empordà, que cada cop son menys futur i més present!