Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
31
Juliol
2017

Espai Chill Out


El projecte comunitari de la Brigada Jove 2017

Divendres al migdia es va celebrar al Casal Cívic de Figueres (antic Casal de la Gent Gran) l'acte oficial de presentació i obertura de l'espai chil out. Una iniciativa que ha implicat la Brigada Jove 2017 de l'Oficina Jove Figueres-Alt Empordà, el Consell Comarcal, l'Ajuntament de Figueres i el propi Casal Cívic.

L'acte va comptar amb la presència del conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila, la directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, entre altres representants institucionals.

Aquest any, l'Oficina Jove ha iniciat amb uns quants joves un projecte pioner a l'Alt Empordà anomenat Brigada Jove. Ha consistit en un servei de voluntariat, on els joves participants (de 16-18 anys) s'han compromès a realitzar tasques a nivell municipal, durant l'estiu, pel bé de la comunitat.

En concret, es fa l'aprenentatge d'un ofici i al mateix temps es treballen valors com l'esforç i la solidaritat. Enguany, per a poder materialitzar el projecte, es va arribar fet un acord amb el Casal Cívic Figueres-l'Empordà mitjançant el qual s'ha recuperat aquest solar, propietat de l'Ajuntament de Figueres (situat per la banda del carrer Empordà), per a crear-hi un espai chill out que a la pràctica representarà un lloc d'esbarjo i d’interrelació entre persones joves i grans.


  5
  Febrer
  2018

  7a edició del Okup'Alt, programa de formació professionalitzadora gratuïta dirigida a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i cercar feina.

  31
  Octubre
  2017

  8a edició de la trobada d'entitats juvenils de l'Alt Empordà a la Rambla de Figueres

  23
  Octubre
  2017

  300 joves de l'Alt Empordà vam passar-nos ho de por celebrant el Halloween!

  12
  Setembre
  2017

  L'Àrea de Joventut del Consell Comarcal ha estat seleccionada per fer una visita d'estudis a Finlàndia

  28
  Agost
  2017

  Més de 1200 participants a la 18a Trobada de casals de l'Alt Empordà