Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
9
Novembre
2016

VII Trobada d’Entitats Juvenils


Vilamalla va acollir la festa de les entitats comarcals!

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà juntament amb l'Ajuntament de Vilamalla i l'Associació Joves Vilamallenks, i el suport de la Diputació de Girona, va organitzar el 5 de novembre, la setena Trobada comarcal d'entitats juvenils. La tradicional fira d'entitats va aplegarar aquest any un total de 26 associacions i 8 espais joves de tot l'Alt Empordà. Es va muntar a davant mateix del pavelló de Vilamalla des de les 15 hores i fins a mitjanit.

 

Entre les activitats que es van programar destaca l'Apocalipsi Zombi una gimcana ambientada en un escenari tràgic, on els participants havien de superar diferents proves per a no infectar-se i convertir-se en morts vivents. En aquest joc van participar més de 200 joves de diferents municipis de l'Alt Empordà. A continuació va haver-hi l'entrega de premis a càrrec de l'alcalde de Vilamalla Victor Àlvarez, Agnès Fàbregas coordinadora territorial de joventut, i l’Alfons Vilà Consell Comarcal de Jovenut.

 

Tot seguit, un espectacle de foc a càrrec dels senyors del Foc de Castelló d'Empúries va donar lloc a les activitats organitzades per les entitats a la zona dels estands. Allà les 400 persones que si van aplegar van poder gaudir d'activitats com l'elaboració d'un puzle gegant, exhibicions de dansa, jocs, tallers, xanquers, guerra de coixins, dibuixos, batukada, fins que la pluja va fer acte de presencia. Després del ruixat es va passar directament al V Pavelló del pànic, ja que altres activitats com l'exhibició de Dance , els castells, o Excalibur van ser suspès per la pluja.

 

Tot i el temps, la trobada es va realitzar amb èxit i va esdevenir una magnifica oportunitat per a donar a conèixer la tasca de les associacions de la comarca, i fer xarxa entre els joves associats. Esperem que la propera edició ho superem, endavant joves!