Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
8
Octubre
2022

Sortida comarcal a PortAventura


Més de 200 joves de l'Alt Empordà fan parada al parc d'atraccions PortAventura Park
L'Oficina Jove de l'Alt Empordà ha organitzat la primera sortida comarcal de la temporada inclosa dins la Programació Jove de tardor 2022. Aquest dissabte 8 d'octubre, més de 200 joves de tota la comarca han anat al recinte lúdic de Port Aventura World, situat al Tarragonès entre Salou i Vila-Seca.
L'àrea de Joventut va organitzar tota l'activitat per un preu molt assequible i  que incloïa l'entrada al parc temàtic, el desplaçament i el servei de monitoratge. Per tal de facilitar la logística dels inscrits es van convocar diferents punts de sortida, d'entre ells Figueres i Castelló d'Empúries. Aquesta activitat ja és un clàssic dins la programació juvenil doncs fa setze anys que s'organitza.
Fa sis anys, però, que el Consell Comarcal de l'Alt Empordà va fer coincidir l'activitat amb la trobada solidària «Fent Amics amb Down Catalunya» que organitza Down Catalunya amb la Fundació PortAventura. Els organitzadors consideren que, d'aquesta manera, els joves es poden implicar, alhora que gaudeixen del parc, amb una acció solidària.