Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
27
Març
2023

Servei d'Acompanyament al Tràmit de Beques


Beques per estudis post-obligatoris del Ministeri d'Educació
Un any més, l'Oficina Jove de l'Alt Empordà portarà a terme el Servei d'Acompanyament a la tramitació de beques d'estudis postobligatoris (universitaris i no universitaris) del Ministeri i de la Generalitat de Catalunya. Aquest servei està pensat per a tots els estudiants de la comarca que necessitin ajuda a l’hora de tramitar la sol·licitud i funciona amb cita prèvia, disposant d’un espai amb ordinadors i l’acompanyament del personal de l’Oficina Jove que assessoren en la tramitació de tots els estudiants que ho necessitin. En el moment de la sol·licitud de la cita prèvia també s’informarà les persones interessades de la documentació que hauran d’aportar.
És important que els usuaris consultin prèviament els períodes de sol·licitud de les diferents beques. Els estudiants que s’hi poden acollir són estudiants de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Cicle Formatiu de Grau Superior, estudiants de Batxillerat, estudiants universitaris i de màster, estudiants de PFI, estudiants de cursos d’accés a cicles formatius i estudiants de l’Escola Oficial d’Idiomes.
Aquest any, els tràmits podran realitzar-se a partir del dilluns 27 de març fins al 17 de maig. Tots els dubtes i demandes de cita prèvia s’atendran al telèfon de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà al 972 67 37 28, o bé per correu a aserra@altemporda.cat.