Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
1
Novembre
2019

El consell incorpora sis joves


Gràcies a un programa del SOC podran iniciar-se laboralment amb un contracte laboral de 6 mesos
El Consell Comarcal va convocar sis ofertes de treball temporal per a joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil. Els joves seleccionats, de gairebé una trentena d'aspirants, es van incorporar la setmana passada i ja estan desenvolupant les seves funcions de suport a diferents àrees de l'ens, per un període de sis mesos. Això ha estat possible gràcies a la concessió al Consell Comarcal d'una subvenció del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) de 66.000 euros destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.
A l'àrea de joventut s'ha incorporat una tècnica auxiliar en informació juvenil, una tècnica auxiliar a l'Arxiu Comarcal per digitalitzar material divers, i una altra que farà les mateixes tasques a l'arxiu del Consell. Al servei de noves tecnologies s'ha incorporat un auxiliar informàtic mentre que a serveis socials, una auxiliar administrativa farà tasques d'atenció i informació a l'usuari. La sisena incorporació és una tècnica en turisme que desenvoluparà tasques de redacció, revisió, gestió i digitalització de continguts turístics.
La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té per objectiu reduir l'atur entre els i les joves. Els nois i noies, d'entre 16 i 29 anys, inscrits disposen de tot un seguit de línies d'ajut.