Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
27
Maig
2023

Treballa amb nosaltres!


Convocatòria per a treballar com a Tècnic de Joventut i com a Dinamitzador Juvenil al Consell Comarcal de l'Alt Empordà

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha anunciat dues convocatòries de feina per a professionals de la joventut, les quals s'ofereixen mitjançant un procés de selecció de borsa de treball per oposició.

La primera convocatòria és per a un lloc de Tècnic Compartit de Joventut. Aquesta posició té com a responsabilitat l'organització i coordinació d'activitats i programes destinats als joves de la comarca. Es requereixen coneixements en àmbits com l'educació no formal, la gestió de projectes i la dinamització juvenil per a optar a aquesta oportunitat professional cal una Diplomatura, llicenciatura o grau universitari.

La segona convocatòria és per a un lloc de Dinamitzador Juvenil. En aquesta funció, el professional treballarà en col·laboració amb els joves, animant-los a participar activament en les activitats programades, facilitant-los recursos i promocionant la seva inclusió social des de l'Oficina Jove de l'Alt Empordà.

Amb aquestes convocatòries, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà reafirma el seu compromís amb la joventut de la comarca i ofereix als professionals de la joventut una oportunitat d'incorporar-se a l'administració pública local i contribuir al desenvolupament i benestar dels joves.

Els interessats en aquestes posicions han de participar en el procés de selecció mitjançant un concurs d'oposició. És important consultar les bases de la convocatòria i seguir els procediments establerts per tal de presentar una sol·licitud vàlida. Les instàncies es poden presentar fins el 15 de juny de 2023.

Aquesta és una oportunitat única per als professionals de la joventut que desitgin treballar en un entorn públic i tenir un impacte positiu en la vida dels joves de l'Alt Empordà. No dubteu en presentar les vostres sol·licituds i aspirar a aquesta enriquidora carrera professional.