Notícies

Estigues informat de totes les novetats del món jove.
26
Març
2021

Taula de Formació i Ocupació Juvenil


Cinquanta persones participen a la 1a Taula de Formació i Ocupació Juvenil en format virtual

Aquest divendres 26 de març s'ha realitzat una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil que impulsa l'Oficina Jove i que fa 14 anys que es realitza. La trobada s’ha realitzat en línia i han participat gairebé unes cinquanta persones, tots relacionats d'una manera o l'altra amb el jovent (educadors socials, tècnics de joventut, dinamitzadors o inseridors laborals).

La Taula ha comptat amb dues parts, una enfocada a la reflexió en la qual ha posat en el centre la importància de la gestió del canvi i una segona part on s’han exposat dues experiències vinculades a la Formació i a l’Ocupació dels joves, una de caràcter més formatiu i competencial, i l’altre més ocupacional.

La taula vol fer front a la realitat que viu el jovent de la comarca; les dades de l'atur juvenil i les del fracàs i abandonament prematur de l'escola encoratgen a seguir convocant aquest tipus de jornades amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupació juvenil tot creant itineraris de transició entre el món educatiu i el treball.